EUR: 323,56 Ft
CHF: 284,52 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

A hétvégi Red Bull Air Race Világbajnokság budapesti futama miatt forgalmi változások lesznek (bővebb információk a www.bkk.hu oldalon).

Budapest
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– Lezárják budai és pesti rakpartokat, a Lánchidat, a Clark Ádám és a Széchenyi tér környékét.


– A 2-es villamos szombaton és vasárnap csak a Közvágóhíd és a Boráros tér között közlekedik.

– A 41-es villamos péntektől hétfő üzemzárásig a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között, a Krisztina körút–Széll Kálmán tér–Margit körút útvonalon közlekedik. A villamosok által nem érintett szakaszon a Szarvas térig meghosszabbított útvonalú 109-es busszal utazhatnak.

– A 19-es villamos a Bécsi út/Vörösvári út és a Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik hétfőn üzemzárásig.

– M2-es metró: szombaton és vasárnap biztonsági okokból lezárhatják a Batthyány tér és a Kossuth Lajos tér megállót, ez esetben a szerelvények megállás nélkül haladnak át az állomásokon.

– Módosul a D11-es, a D12-es hajójáratok és a 15-ös, a 115-ös, a 16-os buszok közlekedése.

105-ös busz:

– a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik (pénteken 8.30-tól 16.30-ig, szombaton 9.30-tól 18 óráig, vasárnap 9.30 és 17 óra között),

– a Clark Ádám tér és a Deák Ferenc tér közötti megállókat nem érinti, az 5-ös busz érintett megállóiban lehet felszállni a buszokra,

– a Deák Ferenc téren a 9-es busz megállójában áll meg.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Tállai: Erdemes Magyarországon befektetni

  Tállai: Erdemes Magyarországon befektetni

  Átadták a Tama Hungary Kft. 12 ezer négyzetméteres raktárcsarnokát szerdán Berettyóújfaluban. Tállai András szerint az 1,6 milliárd forintos fejlesztés legfontosabb üzenete, hogy “Magyarországon megfelelő a politikai-gazdasági környezet arra, hogy érdemes ide befektetni, pénzt, tőkét hozni, mert itt biztonság van, és a magyar emberek munkája által megtérül a befektetés”.

 • Soros pénzén támadja a kormányt az ellenzéki média

  Soros pénzén támadja a kormányt az ellenzéki média

  Nekiesett Orbán Viktornak Soros blogja, az Átlátszó. Cikkük a kormányfő magánrepülős utazását kifogásolja, igaz: akkor nem volt ilyen éber a balliberális média egyetlen tagja sem, amikor Gyurcsány Ferenc két év alatt 117 millió forintot repkedett el magángépeken vagy amikor Medgyessy 42 millióért utazott privátjettel Indiába.