2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Röhej! Komikus fordulat Rokker Zsolti ügyében

Ha nem lenne elég vicces már önmagában az a tény, hogy a teljes ellenzék Rokker Zsoltit támogatja a miskolci időközi választásokon, most újabb komikus fordulat állt be az ügyben.

– Felveszi művésznevéből, a Rokker Zsolttiból a Zsoltot Erdei Sándor, aki függetlenként, ellenzéki támogatással indul a július közepi miskolci időközi önkormányzati képviselőválasztáson – írta az Átlátszó. Ha ez még önmagában nem adna okot a mosolygásra, az ok már biztosan nevetésre fakaszt. Történt ugyanis, hogy a választáson elindult egy másik Erdei Sándor, aki csak névrokona Rokker Zsoltinak, így a humorista a névváltoztatás mellett döntött.


Mindez csupán azért elképesztően nevetséges, mert legutóbb az “eredeti” Erdei Sándor kikérte magának, hogy őt Rokker Zsoltival azonosítsák.

– A legtöbb hírportálon Rokker Zsoltiként szerepelek. Tehát Rokker Zsolti indul a választáson. Erről szó sincs. Erdei Sándor vagyok, Ihos József sem Kató néni, Arnold Schwarzenegger se a Teriminator, hanem Rokker Zsolti civielben Erdei Sándor, és ez most nem vicc. Tehát komolyan gondolom, szeretnék valóban eredményeket felmutatni ebben a választókerületben – nyilatkozta Simicska Lajos Hír Tv-jének a humorista.


Úgy tűnik most mégis meggondolta magát és már mégsem tartja annyira cikinek Rokker Zsoltit.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek