EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Röhej! Komikus fordulat Rokker Zsolti ügyében

Ha nem lenne elég vicces már önmagában az a tény, hogy a teljes ellenzék Rokker Zsoltit támogatja a miskolci időközi választásokon, most újabb komikus fordulat állt be az ügyben.

– Felveszi művésznevéből, a Rokker Zsolttiból a Zsoltot Erdei Sándor, aki függetlenként, ellenzéki támogatással indul a július közepi miskolci időközi önkormányzati képviselőválasztáson – írta az Átlátszó. Ha ez még önmagában nem adna okot a mosolygásra, az ok már biztosan nevetésre fakaszt. Történt ugyanis, hogy a választáson elindult egy másik Erdei Sándor, aki csak névrokona Rokker Zsoltinak, így a humorista a névváltoztatás mellett döntött.


Mindez csupán azért elképesztően nevetséges, mert legutóbb az “eredeti” Erdei Sándor kikérte magának, hogy őt Rokker Zsoltival azonosítsák.

– A legtöbb hírportálon Rokker Zsoltiként szerepelek. Tehát Rokker Zsolti indul a választáson. Erről szó sincs. Erdei Sándor vagyok, Ihos József sem Kató néni, Arnold Schwarzenegger se a Teriminator, hanem Rokker Zsolti civielben Erdei Sándor, és ez most nem vicc. Tehát komolyan gondolom, szeretnék valóban eredményeket felmutatni ebben a választókerületben – nyilatkozta Simicska Lajos Hír Tv-jének a humorista.


Úgy tűnik most mégis meggondolta magát és már mégsem tartja annyira cikinek Rokker Zsoltit.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.