2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Röhej! Komikus fordulat Rokker Zsolti ügyében

Ha nem lenne elég vicces már önmagában az a tény, hogy a teljes ellenzék Rokker Zsoltit támogatja a miskolci időközi választásokon, most újabb komikus fordulat állt be az ügyben.

– Felveszi művésznevéből, a Rokker Zsolttiból a Zsoltot Erdei Sándor, aki függetlenként, ellenzéki támogatással indul a július közepi miskolci időközi önkormányzati képviselőválasztáson – írta az Átlátszó. Ha ez még önmagában nem adna okot a mosolygásra, az ok már biztosan nevetésre fakaszt. Történt ugyanis, hogy a választáson elindult egy másik Erdei Sándor, aki csak névrokona Rokker Zsoltinak, így a humorista a névváltoztatás mellett döntött.


Mindez csupán azért elképesztően nevetséges, mert legutóbb az “eredeti” Erdei Sándor kikérte magának, hogy őt Rokker Zsoltival azonosítsák.

– A legtöbb hírportálon Rokker Zsoltiként szerepelek. Tehát Rokker Zsolti indul a választáson. Erről szó sincs. Erdei Sándor vagyok, Ihos József sem Kató néni, Arnold Schwarzenegger se a Teriminator, hanem Rokker Zsolti civielben Erdei Sándor, és ez most nem vicc. Tehát komolyan gondolom, szeretnék valóban eredményeket felmutatni ebben a választókerületben – nyilatkozta Simicska Lajos Hír Tv-jének a humorista.


Úgy tűnik most mégis meggondolta magát és már mégsem tartja annyira cikinek Rokker Zsoltit.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.