EUR: 337,29 Ft
CHF: 315,49 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Extra

Romantikus birtokon kelt egybe Liptai Claudia és Pataki Ádám

Két napig ünnepeltek Claudiáék. A TV2 műsorvezetője és párja, Pataki Ádám először csütörtökön egy szűk körű szertartáson mondták ki az igent, majd pénteken egy vidéki hotelben, Sarlóspusztán megismételték fogadalmukat. A pártól és a násznéptől azonban szigorú biztonsági intézkedéssel tartották távol a kíváncsiskodókat. 

Friss vidéki levegő, fehér tornác, lovasudvar, romantikus kerti tavon átívelő híd és zavartalan nyugalom. Ez várta Liptai Claudiát és Pataki Ádámot múlt pénteken, lagzijuk napján abban a háromcsillagos vidéki hotelben, ahol másodszor, már a család és barátok körében is kimondták az igent. A helyszínt illetően Claudia nem bízta a véletlenre választását, úgy tudjuk, hogy számára fontos volt, hogy Parádsasvártól, előző, Gesztesi Károllyal való meglepetéslagzijától távol legyen a mostani. Ezért onnan két és fél órányi autóútra, 160 kilométer távolságra, Sarlóspusztán szervezték meg álomesküvőjüket.


/Fotó: Cser Dániel

A helyszínen komoly biztonsági szolgálat vigyázott a pár és a násznép zavartalan mulatságára, csak előzetes bejelentkezés és szigorú vendéglista alapján lehetett bejutni a hotel területére. Amikor lapunk megpróbált volna egy kicsit közelebb férkőzni a mulatozó násznéphez, azonnal utánunk eredtek egy kvaddal, és visszatereltek minket a szigorúan őrzött főbejárathoz. A szervezőkkel és szolgáltatókkal aláíratott milliós kártérítési szerződés ellenére a távozó vendégek elkotyogtak néhány információt.

/Fotó: Máté Krisztián

– Mi csütörtökön érkeztünk, már akkor is nagy felhajtás volt. Furcsa volt, hogy ekkora a sürgés-forgás és titkolózás, semmit nem mondtak nekünk sem, csak azt, hogy zártkörű rendezvény van. Később tudtuk meg, hogy esküvő, és azt is, hogy a násznép előző este itt aludt. Biztos híresség lehet, mert egy halandó ember miatt nincs ekkora felhajtás – mondta nevetve péntek délután egy éppen távozó férfi. Péntek délután hat óra körül, feltehetően a szertartás után, a hotel kapujáról lekerült a zártkörű rendezvény tábla, a bejáratot azonban továbbra is őrizték, az érkezőket csak a lista alapján engedték be, a távozókat pedig hallgatásra kérték. Mivel tikkasztó hőség volt, minden bizonnyal szükség volt többkilónyi jégre is, hiszen egy nagyobb jégszállító furgon is érkezett, majd rövid idővel később távozott a helyszíról. Igen árulkodó jel volt azonban a Pataki cukrászda hűtőkocsija, „Életünk legédesebb pillanatai!” felirattal az oldalán. Ekkor már egyértelmű volt, hogy Liptai Claudia a csütörtöki szűk körű esküvő után a hatalmas vendégsereg előtt is örök hűséget fogadott kedvesének péntek délután.


Mivel a színésznő korábbi, Gesztesi Károllyal való nagy napjára a számára meglepetésesküvő miatt nem tudott felkészülni, most mindent előre eltervezett. Voltak koszorúslányok, többek között Claudia nagylánya, Panka, és Ádám nyolcéves ikerlányai, Gréta és Anna. Közös kisfiuk, a másfél éves Marci is komoly feladatot kapott: ő vitte a jegygyűrűket. „Reméljük, hogy Marci oda is talál hozzánk, és útközben nem hajítja be a gyűrűket egy bokor alá, hogy azokat keresse majd a vendégsereg” – mondta korábban a Bestnek nevetve Claudia. Az előzetes információk alapján nem volt menyasszonytánc, menyasszonyszöktetés, sem vőfély, de ceremóniamester igen, és jópofa nyitótánc is. Zenekar szórakoztatta a 100-120 fős vendégsereget, ráadásul volt gyerekasztal is, ahol Panka játszotta a „házigazda” szerepét.

A pár egyetlen szívfájdalma csak az volt, hogy sem Claudia szülei, sem Ádám édesapja nem tudott már jelen lenni az esküvőn, ennek ellenére a szertartáson róluk is megemlékeztek. „Tervezünk egy részt, ami csak róluk szól. Jó lett volna, ha édesapám kísér az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez már nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd” – mondta korábban Claudia a Best magazinnak.

Félmilliós gyűrűvel kötik össze életüket

Liptai Claudia a nagy napon a saját közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy honnan szerzik be a gyűrűket. Az üzlet saját oldalán a legszerényebb gyűrű is 100-150 ezer forintba kerül. Előzetes információink alapján azonban a két ékszer együttes értéke elérhette az akár több mint félmillió forintot is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek