EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Rossz hír! Orbán Józsi kórházba került

Bár korábban még a gyógyulásról beszélt a népszerű zenész, most sajnos ismét kórházban ápolják.

A kezelés megviselte a szervezetét. A 100 Folk Celsius énekes-gitárosának mostanáig folyamatosan javult az állapota, otthonában lábadozott, ám a Ripost megtudta: most újra kórházi kezelésre szorul.

Mint arról a Lokál is beszámolt, Orbán Józsi 2017 szeptemberében került kórházba, ahol az agyában és a tüdejében is daganatot találtak. A kemény küzdelemnek és a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően Józsi egy hónappal ezelőtt boldogan osztotta meg az örömhírt: eltűnt az agy- és a tüdődaganata is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.