EUR: 323,56 Ft
CHF: 284,52 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

Profimedia, TASS

Greg Clarke, az angol szövetség, az FA elnöke a Tunézia elleni mérkőzést (amely lapzártánk után ért véget) megelőzően – mintegy erőt merítendő a szovjet hősök példájából – megkoszorúzta a sztálingrádi csatában elesett katonák emlékművét. Az ünnepélyes aktuson több angol szurkoló is megjelent, ám a koszorúzás drámaiságát némileg tompította, hogy néhányan rövidnadrágban érkeztek a második világháború sorsfordító és legvéresebb csatájának emléket állító emlékműhöz, ami miatt az angol sajtó is rosszallását fejezte ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    A világbajnoki pontversenyben második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája szerint az olasz istállónak nincs oka az aggodalomra a hétvégi Forma-1-es Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban, ahol ismét versenyképesek lesznek.

  • Modric lett 2018 legjobb focistája

    Modric lett 2018 legjobb focistája

    Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.