2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Extra

Sárgával dobják fel a nyarat a sztárok

Itt a nyár, a sztárok kedvenc évszaka. Ilyenkor az ő szekrényeikből is előkerülnek az élénk, sárga darabok, amelyekben nemcsak a hétköznapokon, de egy-egy fontos eseményen is vidáman tündökölnek.

Lady Gaga


/Fotó: Profimedia, Acepixs

Lady Gaga extravagáns stílusához nagyon illik ez a fodros gallérral díszített ruha. Az énekesnő megjelenését pedig csak fokozza a lila kendő a derekán és a hatalmas platformcsizma.

Jessica Simpson

/Fotó: Profimedia, StarMax

Jessica Simpson a Mother Awards eseményre választotta ezt az egyszerű, elegáns, letisztult koktélruhát, amelyet élénk színe tesz különlegessé.

Amanda Seyfried

/Fotó: Profimedia, Acepixs

Amanda Seyfried az idei MET-gálán tündökölt ebben a sárga színű estélyiben. A színésznő egyszerű szabású, hosszú, lágy esésű ruháját arany színű kiegészítőkkel tette még egyedibbé.

Dakota Johnson

/Fotó: Profimedia, StarMax

Dakota Johnson szeret színes, de egyszerű darabokat viselni a vörös szőnyegen, így az ő szekrényéből sem hiányozhat egy igazán vidám sárga szett.

Olivia Culpo

/Fotó: Profimedia, Splash

Olivia Culpo, az egyik leghíresebb amerikai szépségkirálynő hosszú ruhája a színe ellenére is túlságosan hétköznapi, nem is beszélve arról, hogy eltakarja kifogástalan alakját. Szóval Olivia, ez nem volt jó választás!

Kapcsolódó Cikkek