EUR: 321,73 Ft
CHF: 282,10 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Sárgával dobják fel a nyarat a sztárok

Itt a nyár, a sztárok kedvenc évszaka. Ilyenkor az ő szekrényeikből is előkerülnek az élénk, sárga darabok, amelyekben nemcsak a hétköznapokon, de egy-egy fontos eseményen is vidáman tündökölnek.

Lady Gaga


/Fotó: Profimedia, Acepixs

Lady Gaga extravagáns stílusához nagyon illik ez a fodros gallérral díszített ruha. Az énekesnő megjelenését pedig csak fokozza a lila kendő a derekán és a hatalmas platformcsizma.

Jessica Simpson

/Fotó: Profimedia, StarMax

Jessica Simpson a Mother Awards eseményre választotta ezt az egyszerű, elegáns, letisztult koktélruhát, amelyet élénk színe tesz különlegessé.

Amanda Seyfried

/Fotó: Profimedia, Acepixs

Amanda Seyfried az idei MET-gálán tündökölt ebben a sárga színű estélyiben. A színésznő egyszerű szabású, hosszú, lágy esésű ruháját arany színű kiegészítőkkel tette még egyedibbé.

Dakota Johnson

/Fotó: Profimedia, StarMax

Dakota Johnson szeret színes, de egyszerű darabokat viselni a vörös szőnyegen, így az ő szekrényéből sem hiányozhat egy igazán vidám sárga szett.

Olivia Culpo

/Fotó: Profimedia, Splash

Olivia Culpo, az egyik leghíresebb amerikai szépségkirálynő hosszú ruhája a színe ellenére is túlságosan hétköznapi, nem is beszélve arról, hogy eltakarja kifogástalan alakját. Szóval Olivia, ez nem volt jó választás!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.