EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Sarrit érkezését hamarosan bejelenteheti a Chelsea

Nagyon úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várni és kiderül, hogy ki váltja Antonio Contét a Chelsea kispadján. Angol sajtóhírek szerint a befutó egy másik olasz szakember lesz, mégpedig Maurizio Sarri, aki a Napolit hagyja el az angol klub kedvéért.

A hírek szerint a Chelsea egyre közelebb van ahhoz, hogy bejelentse új menedzserét, aki nem más lesz, mint Maurizio Sarri. Ha megtörténik a bejelentés, akkor a londoni klub el is kezdhet új játékosokat igazolni. Az angol sajtó szerint az 59 éves olasz két évre írna alá, egy olyan opcióval, hogy akár három évig is az angol csapatnál maradhat. Ha Sarry valóban érkezik, akkor honfitársa Antonio Conte, akivel Premier League-et nyert a klub távozik.


Azt beszélik, hogy Sarri a csapat edzőközpontjában szeretne aludni, mikor megérkezik a klubhoz. Nem furcsa ez,  ugyanis a cobhami komplexum területén egy vendégház is helyet kapott. Ez egyébként nem az olasz mániája, korábban Andre Villas-Boas is az edzőpályák szomszédságában töltötte az éjszakákat.

Az olasz szakember első igazolása korábbi klubjából, a Napoliból érkezhet, Kalidou Koulibaly személyében. A védőt egyébként a Chelsea már korábban is megpróbálta leigazolni, de a szintén Nápolyban futballozó Dries Mertens is szóba kerülhet, és akár a Manchester Cityből elvágyódó Anthony Martialt is megvehetik.

Az átigazolási piacon az egyetlen hátrányt az jelentheti, hogy a Chelsea jövőre nem szerepel majd a Bajnokok Ligájában, így vélhetően komolyabb fizetésekkel kell majd a játékosokat a Stamford Bridge-re csábítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Újra egy csapatban lesz David Beckham és korábbi madridi klubtársa, Zinedine Zidane? A már visszavonult angol futballcsillag szeretné Zizou-t floridai futballcsapata, az idén alakult Inter Miami kispadjára ültetni.

 • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.

 • Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.