EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Sebészek szabták át Demit – Fotó!

Demi Rose a világ egyik legkeresettebb modellje. A 23 éves brit lánynak 6,5 millió követője van a közösségi oldalán, és férfimagazinok címlapján is gyakran szerepel kerekded formáival. Demi dús idomai azonban nem a természetnek köszönhetők.

A modell megnagyobbíttatta melleit és fenekét, valamint zsírleszíváson is többször átesett. Nem volt olcsó, de úgy tűnik, Deminek megérte, hiszen tökéletes teste miatt milliókat fizetnek neki újságok és a legnagyobb divatcégek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.