2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Smink nélkül mutatnak példát a sztárok – Fotók!

Igazán különleges kampányba kezdett néhány híresség, akik a közösségi média hamis arcáról rántják le a leplet retusálatlan, smink nélküli fotóikkal.

Kulcsár Edina


– Lehet, hogy nagyon ritka esetben létezik a tökéletesség, de az nem biztos, hogy párosul olyan belső értékekkel, amivel egyesek rendelkeznek és ami sokkal többet ér a külsőségnél! – írta közösségi oldalára Kulcsár Edina, aki ezzel nők ezreinek adott önbizalmat.

/Fotó: Instagram

/Fotó: Instagram

Kulcsár Edina sosem rejti véka alá bőrhibáit, de azt sem, amikor esetleg néhány kilóval többet mutat a mérleg. Az egykori szépségkirálynő küldetésének érzi, hogy megmutassa igazi arcát. Mint azt közösségi oldalán írta, szeretné, ha követői elhinnék, mindenkiben van szépség, a tökéletlen külső nem probléma.


Luxus Vivi

/Fotó: Instagram

/Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

– A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halálunalmasnak – fogalmazott a maga módján Vasári Vivien, A VIASAT3 egyik luxusfelesége, aki szintén felhívta követői figyelmét, hogy vállalják önmagukat.

Tatár Csilla

/Fotó: Instagram

/Fotó: Instagram

Tatár Csilla nemcsak hogy smink nélkül vállalja az arcát, de sokszor futás után készít szelfit, hogy megmutassa: a külsőért és az egészséges belsőért tenni kell, és mindenki egyformán küzd önmagával.

Tóth Gabi

/Fotó: Instagram

/Fotó: Instagram

Tóth Gabi sugárzik a szerelemtől, manapság pedig sokszor posztol olyan fotót, ahol éppen csak szempillaspirált visel. Az énekesnő szeplős bőre pedig sokkal inkább szexi, mint rejtegetni való.

Mádai Vivien

/Fotó: Instagram

/Fotó: TV2

Mádai Vivien szintén azon hírességek közé tartozik, akik sosem szégyellték tökéletlenségüket. Néhány hónappal ezelőtt megmutatta, hogy az alapozó alatt mennyi szeplője van, példát mutatva ezzel követőinek. Szerintünk gyönyörű!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.