2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Tatabánya

Sokan szerették a Love Bandet

A Megyeháza téri színpad egyik felkapott fellépője idén Péterfy Bori volt, aki ezúttal is a Love Banddel közösen érkezett városunkba. Az énekesnő szerint a sok fellépés ellenére hátrányban vannak az igazán populáris zenét játszó előadókkal szemben.

– Alternatív banda vagyunk, nehezen kerülünk be a rádióba – tudtuk meg a színészként is tevékenykedő Péterfy Boritól. – Bár az internet egyre nagyobb hatalom, sajnos a rádiós lejátszásokat nem pótolja. Azért így sem panaszkodhatunk, ide Tatabányára is óriási szeretettel hívtak minket. Szeretjük a sörfesztiválokat, és tudjuk, hogy sok rajongónk eljön a környékbeli településekről.


Alternatív zenésztől nem rossz: Péterfy Bori a legnépszerűbb fellépők egyike volt a fesztiválon

A Péterfy Bori & Love Band mellett még egy alternatív, pontosabban rockzenét játszó együttes mutatta meg magát a Tatabányai Sörfesztivál szombati napján: a Road zenekar fellépése zárta a második nap koncertprogramját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.