EUR: 322,91 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Tatabánya

Sokan szerették a Love Bandet

A Megyeháza téri színpad egyik felkapott fellépője idén Péterfy Bori volt, aki ezúttal is a Love Banddel közösen érkezett városunkba. Az énekesnő szerint a sok fellépés ellenére hátrányban vannak az igazán populáris zenét játszó előadókkal szemben.

– Alternatív banda vagyunk, nehezen kerülünk be a rádióba – tudtuk meg a színészként is tevékenykedő Péterfy Boritól. – Bár az internet egyre nagyobb hatalom, sajnos a rádiós lejátszásokat nem pótolja. Azért így sem panaszkodhatunk, ide Tatabányára is óriási szeretettel hívtak minket. Szeretjük a sörfesztiválokat, és tudjuk, hogy sok rajongónk eljön a környékbeli településekről.


Alternatív zenésztől nem rossz: Péterfy Bori a legnépszerűbb fellépők egyike volt a fesztiválon

A Péterfy Bori & Love Band mellett még egy alternatív, pontosabban rockzenét játszó együttes mutatta meg magát a Tatabányai Sörfesztivál szombati napján: a Road zenekar fellépése zárta a második nap koncertprogramját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.