EUR: 323,67 Ft
CHF: 287,66 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Külföld

Soros és fia belerúgott Magyarországba

Megint beleszállt Magyarországba Soros György. A milliárdos trónörökösének kinevezett fiával, Alexanderrel írt véleménycikket, amely a The New York Times hasábjain jelent meg. Természetesen nem mulasztották el a lehetőséget, hogy belerúgjanak Magyarországba, ugyanis szerintük az unió megosztott, és belefáradt az integrációs folyamatokba. Külön kiemelik, hogy a legproblémásabb országok a 2004 után csatlakozott tagállamok, mint például a határvitában álló Horvátország és Szlovénia, és még inkább „az antidemokratikus trendeket diktáló Magyarország és Lengyelország”. Mindezt természetesen azért mondják, mert nem fogadunk be migránsokat.Az, hogy Soros fia is véleményt nyilvánított ebben a cikkben, arra enged következtetni, hogy apja igyekszik felkészíteni birodalma átvételére. Alexről eddig főleg playboyéletmódja miatt írtak az újságok, de nem elhanyagolható tény, hogy apja már Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság első emberének is bemutatta.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Romániai népszavazás: Az RMDSZ lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít

  Romániai népszavazás: Az RMDSZ lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít

  A Freelusion tánccsapatát már több mint 6 földrészen, 50 országban ismerik. Háromdimenziós vetítéssel ötvözött táncos show-ival új fejezetet nyitott a szórakoztatóiparban. Óriási sikereket ért el az America’s Got Talent, a Britain’s Got Talent és az amerikai Fake Off tehetségkutatókban.

 • Kitörésre készülhet az izlandi Katla vulkán

  Kitörésre készülhet az izlandi Katla vulkán

  Brit és izlandi kutatók szerint a tűzhányó nagy mennyiségű szén-dioxidot bocsát ki. “Ez a kibocsátás a vulkán aktivitására utal” – mondta Evgenia Ilyinskaya, a Leedsi Egyetem kutatója.

 • Mladá Fronta Dnes: Kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

  Mladá Fronta Dnes: Kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

  Kettős mércét alkalmaz az Európai Unió Magyarország esetében. Olyan dolgokat bírál Magyarországon, amelyek más európai országokban, Csehországban is, teljesen normálisnak számítanak, és senki sem vitatja őket – írja a Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében.