2018. július 20., péntek
Illés

Külföld

Soros és fia belerúgott Magyarországba

Megint beleszállt Magyarországba Soros György. A milliárdos trónörökösének kinevezett fiával, Alexanderrel írt véleménycikket, amely a The New York Times hasábjain jelent meg. Természetesen nem mulasztották el a lehetőséget, hogy belerúgjanak Magyarországba, ugyanis szerintük az unió megosztott, és belefáradt az integrációs folyamatokba. Külön kiemelik, hogy a legproblémásabb országok a 2004 után csatlakozott tagállamok, mint például a határvitában álló Horvátország és Szlovénia, és még inkább „az antidemokratikus trendeket diktáló Magyarország és Lengyelország”. Mindezt természetesen azért mondják, mert nem fogadunk be migránsokat.Az, hogy Soros fia is véleményt nyilvánított ebben a cikkben, arra enged következtetni, hogy apja igyekszik felkészíteni birodalma átvételére. Alexről eddig főleg playboyéletmódja miatt írtak az újságok, de nem elhanyagolható tény, hogy apja már Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság első emberének is bemutatta.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.