EUR: 323,43 Ft
CHF: 286,74 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Sosem vágyott családra Robbie Williams

Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni. – Két szabályom volt. Sose házasodj meg! Sose vállalj gyereket! Aztán Ayda besétált az életembe, és azon kaptam magam, hogy már két kisgyermek apukája vagyok – mondta nevetve az énekes a Hello magazinnak. Robbie feleségével, Aydával több mint tíz éve ismerkedett meg, ő az egyetlen nő, aki a zenész félrelépései, kicsapongásai és mentális problémái ellenére végig kitartott mellette.

Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.