2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Stollár Fanny győzött páros selejtezőben Wimbledonban

Stollár Fanny – oldalán a spanyol Georgina Garcia Pérezzel – bejutott a wimbledoni tenisztorna női páros selejtezőjének második fordulójába.

A viadal honlapja szerint a magyar játékos és társa a szerdai első selejtezőkörben a Sarah Beth Grey, Olivia Nicholls brit duót győzte le 70 perc alatt két játszmában.


A magyar, spanyol kettősre a második fordulóban a Jamie Loeb, Rebecca Peterson amerikai, svéd vagy az Arina Rodionova, Maryna Zanevska ausztrál, belga páros vár majd.

A főtábláért – melyen Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic első kiemeltként szerepel – még egy összecsapást kell nyerni.

Egyesben Stollár a selejtező első fordulójában búcsúzott kedden.

Eredmény, női páros, selejtező, 1. forduló:

Stollár Fanny, Georgina Garcia Pérez (magyar, spanyol)-Sarah Beth Grey, Olivia Nicholls (brit) 6:4, 6:3

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.