2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Strucctenyésztő és fitneszmodell is harcol a koronáért

Magyarország húsz legszebb lánya mutatkozott be tegnap a Fröccsteraszon. Már biztos, hogy köztük van a következő Miss World Hungary, ám a Duna tévé július 8-i élő adásáig még rengeteg feladat vár a versenyzőkre. Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója szerint csak annak van esélye a végső győzelemre, aki a következő hetekben maximális szorgalommal dolgozik, és a két hét múlva kezdődő felkészítő táborban is odateszi magát. A Lokál bemutatja a legesélyesebb szépségeket.

Fotó: Mészáros Diána

A 21 éves vietnami származású Bui Tiky hétéves kora óta él Magyarországon, gyönyörű alakja van, így nem csoda, hogy FitModel magyar bajnoki címmel büszkélkedhet.


Fotó: Mészáros Diána

Szarvas Alexandra családja struccokat tart, és a farm körüli teendőkből ő is kiveszi a részét.

Fotó: Mészáros Diána

Idén csupán három szőke hajú lány jutott be a legjobb húsz közé, Mészáros Dóra is az ő táborukat erősíti.

Fotó: Mészáros Diána

Magicz Mirtill lelkes focirajongó, már alig várta, hogy elkezdődjön a világbajnokság.

Fotó: Mészáros Diána

Szabó Csillag imádja a sportot, jelenleg kosárlabda-játékvezetőként dolgozik, az álma, hogy egyszer bíróként vegyen részt az olimpián.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

 

Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesz a Magyarország szépe műsorvezetője (Fotó: Mészáros Diána)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.