EUR: 323,26 Ft
CHF: 283,25 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Strucctenyésztő és fitneszmodell is harcol a koronáért

Magyarország húsz legszebb lánya mutatkozott be tegnap a Fröccsteraszon. Már biztos, hogy köztük van a következő Miss World Hungary, ám a Duna tévé július 8-i élő adásáig még rengeteg feladat vár a versenyzőkre. Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója szerint csak annak van esélye a végső győzelemre, aki a következő hetekben maximális szorgalommal dolgozik, és a két hét múlva kezdődő felkészítő táborban is odateszi magát. A Lokál bemutatja a legesélyesebb szépségeket.

Fotó: Mészáros Diána

A 21 éves vietnami származású Bui Tiky hétéves kora óta él Magyarországon, gyönyörű alakja van, így nem csoda, hogy FitModel magyar bajnoki címmel büszkélkedhet.


Fotó: Mészáros Diána

Szarvas Alexandra családja struccokat tart, és a farm körüli teendőkből ő is kiveszi a részét.

Fotó: Mészáros Diána

Idén csupán három szőke hajú lány jutott be a legjobb húsz közé, Mészáros Dóra is az ő táborukat erősíti.

Fotó: Mészáros Diána

Magicz Mirtill lelkes focirajongó, már alig várta, hogy elkezdődjön a világbajnokság.

Fotó: Mészáros Diána

Szabó Csillag imádja a sportot, jelenleg kosárlabda-játékvezetőként dolgozik, az álma, hogy egyszer bíróként vegyen részt az olimpián.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

 

Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesz a Magyarország szépe műsorvezetője (Fotó: Mészáros Diána)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.