EUR: 326,73 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Sopron

Szépen szerepeltek a shotokanosok

A Shotokan Tigrisek SE a tavaszi versenyszezon lezárásaként Zalaegerszegre látogatott egy kisebb csapattal a VI. Haru Kupa WKF-versenyre. A küzdelmekre 23 egyesület közel 250 nevezést adott le. A WKF szabályrendszer a következő tokiói olimpia programján is szerepel. Gáncs Dávid katában (formagyakorlat) a saját korosztályában és egy korosztállyal feljebb is bronzérmes lett.

Kumitéban jó mérkőzéseket produkált, de a bronzmecsen 1-1-es végeredménynél az előbb szerzett ponttal ellenfele nyert. Gergácz Péter katában a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Halász Kornél a népes mezőnyből az 5. helyig küzdötte fel magát.
Szalai László a 36+-os korosztályban erős ellenfelekkel szemben szépen katázott, ami ezúttal a bronzérmet jelentette számára. A soproni egyesület vezetője, Gáncs Krisztián bíróként dolgozta végig a napot. 

Fotó: Shotokan Tigrisek SE

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.