EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Sport

Színésznek állt a magyar kamionbajnok

Éjszakába nyúló forgatás, rendezői instrukciók, többször ismételt jelenetek, a végeredmény pedig két vagány reklámfilm. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbert főszereplésével még tavasszal készültek el azok a videók, amelyekkel a hétvégi, hungaroringi fordulóra csalogatja a szurkolókat a szervezőkkel együtt a mezőny egyetlen magyar tagja.

– Nem mondom, hogy könnyű volt, hiába tűnik úgy kívülről, hogy csak sétálgattam fel-alá. Azért a színészkedés teljesen más, mint a stúdióban szakértőként megszólalni egy-egy Forma–1-es futammal vagy más autóversennyel kapcsolatban. Nem volt mindegy, milyen tempóban sétálok, a pálya több pontját is kipróbáltuk. Ráadásul az eső is rákezdett, többször ismételnem kellett ugyanazt, amíg a legjobb nem lett az eredmény. A forgatás második fele már jobban feküdt, amikor a belső felvételeket rögzítettük, azt csináltam, amit máskor is, csak ültem és vezettem. Izgalmas volt egy ilyen új feladatot kipróbálni, főleg úgy, hogy látom, mennyire jó lett a végeredmény – mesélt a kulisszák mögött történekről Kiss Norbert.


A német Tankpool24 csapat magyar versenyzője a szezonnyitó misanói hétvége után, június 15–17-én hazai közönség előtt versenyez a Hungaroringen.

 

 

Kapcsolódó Cikkek