2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Hódmezővásárhely

Szívüket adták a csöpp balerinák

Évzáró balettgálát tartott a Komplex Dance Stúdió a BFMK-ban. A műsorra eladott jegyek árának egy részét a Tiszta Szívvel Alapítványnak adományozták, így a színpadon gyerekek táncoltak gyerekekért.

A balettórákkal a lányok koncentrációja és koordinációja is sokat fejlődik, így amikor először belépnek az iskola kapuján, sokkal könnyebben tudják majd venni az első osztály akadályait, de csapatmunkát és önfegyelmet is tanulnak.


Közel 70 kis balerina lépett színpadra az évzáró gálán

Preczerné Kobelák Szilvia, a Komplex Dance alapítója elmondta: a kis balerinák egész évben készültek arra, hogy megmutathassák, milyen gyönyörűen táncolnak.

Preczerné Kobelák Szilvia, a Komplex Dance Stúdió alapítója

A gálaesten a nézők öt produkciót tekinthettek meg, mindegyik csoport más-más ruhában táncolt. A műsor után Preczerné Kobelák Szilvia átadta a gyermekeknek az emlékérmeket, amit az egész éves munkájukért kaptak, majd megköszönte a munkáját mindenkinek, aki hozzájárult az évzáró jótékonysági gálaest megvalósulásához. A jegyekből származó bevételt a Komplex Dance a Tiszta Szívvel Alapítványnak ajánlotta fel.

Lufiesővel zárult a gála

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.