EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb IX.kerület

Szünidő a játszótéren

A Játszószerdán mindenki jól érezheti magát. (Fotó: Sáfár Tibor, képünk a tavalyi eseményen készült)

Ismét elindul a játszószerdák programsorozat a kerületben, azaz június 27-étől mindenkit várnak a Csiga Parkba.

A Ferencvárosban immár nyolcadik éve rendeznek heti rendszerességgel ingyenes szünidei programokat gyermekeknek. Ahogy eddig, szerdánként most is a József Attila-lakótelep Nagyjátszóterén, a Csengettyű utca–Napfény utca sarkán készülnek a legkisebbeknek a Ferencvárosi Művelődési Központ szervezésében zajló programokkal.

Legközelebb július 4-én Borbély M. Éva népi kézműves várja majd a gyerekeket, de az augusztus 8-áig tartó játszószerdákon ott lesz a Nefelejcs Bábszínház, az Aranyszamár Bábszínház és a Hahota Gyermekszínház is egy-egy előadással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.