EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb IV.kerület XIII.kerület XIV.kerület

Tánciskola, ahol megelevenednek a mesék

Az Ékszer Balettiskola növendékei Aladdin történetét adták elő egy varázslatos mesebalett keretében a Stefánia Palotában. A gyerekek mellett a tanári kar táncolta a főszerepeket.

A színpadon mindenki megmutathatta tudását

A 26 éves Ékszer Balettiskola hitvallása, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, arra várva, hogy kibontakozhasson, hiszen a tánc által megtanult készségek nemcsak a táncban, de az iskolai előmenetelben és a személyiség fejlődésében is hatalmas segítséget nyújtanak.
A balettiskolának több helyszíne van Budapesten, többek között Újpesten és Angyalföldön. A növendékek klasszikus balettet, akrobatikát, sztepptáncot és dzsessztechnikát tanulhatnak. Minden év végén az Ékszer Balett Táncegyüttes balettművészeivel léphetnek színpadra a növendékek, idén az Aladdin című  mesebalettet adták elő.


A csodás jelmezekkel és grandiózus díszletekkel készített produkciót a Stefánia Palota hatalmas színpadán mutatták be. A nézők láthatták a gyönyörű Jázmin hercegnőt, Dzsinit, a varázsszőnyeget, Jafart és papagáját a színpadon. Az előadásban a legkisebbtől a legnagyobb növendékig mindenki kapott szerepet és megcsillanthatta művészi előadókészségét a szülők és a vendégek nagy örömére. A balettiskola tíz előadást tartott, hogy az összes balerinának lehetősége legyen a rivaldafényben is megmutatni tánctudását, alkotója és részese lehessen egy olyan produkciónak, ami sok-sok gyerek álma.

Az Ékszer Balettiskola szeptembertől három helyszínen várja régi és új növendékeit:
IV. kerület: Ugró Gyula utca 5. (Dalos Ovi), Árpád út 66. (Újpesti Polgárcentrum)
XIII. kerület: József Attila tér 4. (AJAMK)
VI. kerület: Eötvös utca 10. (Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.