EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb IV.kerület XIII.kerület XIV.kerület

Tánciskola, ahol megelevenednek a mesék

Az Ékszer Balettiskola növendékei Aladdin történetét adták elő egy varázslatos mesebalett keretében a Stefánia Palotában. A gyerekek mellett a tanári kar táncolta a főszerepeket.

A színpadon mindenki megmutathatta tudását

A 26 éves Ékszer Balettiskola hitvallása, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, arra várva, hogy kibontakozhasson, hiszen a tánc által megtanult készségek nemcsak a táncban, de az iskolai előmenetelben és a személyiség fejlődésében is hatalmas segítséget nyújtanak.
A balettiskolának több helyszíne van Budapesten, többek között Újpesten és Angyalföldön. A növendékek klasszikus balettet, akrobatikát, sztepptáncot és dzsessztechnikát tanulhatnak. Minden év végén az Ékszer Balett Táncegyüttes balettművészeivel léphetnek színpadra a növendékek, idén az Aladdin című  mesebalettet adták elő.


A csodás jelmezekkel és grandiózus díszletekkel készített produkciót a Stefánia Palota hatalmas színpadán mutatták be. A nézők láthatták a gyönyörű Jázmin hercegnőt, Dzsinit, a varázsszőnyeget, Jafart és papagáját a színpadon. Az előadásban a legkisebbtől a legnagyobb növendékig mindenki kapott szerepet és megcsillanthatta művészi előadókészségét a szülők és a vendégek nagy örömére. A balettiskola tíz előadást tartott, hogy az összes balerinának lehetősége legyen a rivaldafényben is megmutatni tánctudását, alkotója és részese lehessen egy olyan produkciónak, ami sok-sok gyerek álma.

Az Ékszer Balettiskola szeptembertől három helyszínen várja régi és új növendékeit:
IV. kerület: Ugró Gyula utca 5. (Dalos Ovi), Árpád út 66. (Újpesti Polgárcentrum)
XIII. kerület: József Attila tér 4. (AJAMK)
VI. kerület: Eötvös utca 10. (Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.