EUR: 323,50 Ft
CHF: 287,66 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

Tatai Robi, a Séfek séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel építkezésbe és családalapításba kezdenek.

– Az esküvő alatt a legmeghatóbb és egyben legszebb pillanat számomra az volt, amikor leendő feleségemet megláttam a csodálatos menyasszonyi ruhájában. Könnyek szöktek a szemembe – kezdte a Lokálnak Tatai Robi, aki öt év után feleségül vette élete párját, Barbarát.


– Egy éve jegyeztem el Barbit, akivel rögtön el is kezdtük szervezni az esküvőt.  Hagyományos falusi lagzink volt, olyan, amilyenre mindketten vágytunk. Ott voltak velünk a szeretteink, akikkel hajnalig mulattunk. Az esküvői menüt közösen választottuk ki, maradtunk a hagyományos lagzis fogásoknál. Az egyik kollégámat kértem meg, hogy készítse el az ételeket, mert ez nagyon fontos kérdés volt számomra, és olyanra akartam bízni, akit személyesen ismerek – mesélt boldogan a Séfek séfe győztese. A friss házasok nemsokára építkezésbe kezdenek, és már babaszobát is terveznek.

– Hamarosan belefogunk az építkezésbe, és koncentrálunk a karrierünkre. Beszélünk már a családalapításról, és ha úgy alakulna, szívesen vállalnánk babát, de nem görcsölünk rá. Jön majd, ha itt az ideje – tette hozzá Tatai Robi.

fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek