EUR: 323,88 Ft
CHF: 285,04 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Extra

Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

Tatai Robi, a Séfek séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel építkezésbe és családalapításba kezdenek.

– Az esküvő alatt a legmeghatóbb és egyben legszebb pillanat számomra az volt, amikor leendő feleségemet megláttam a csodálatos menyasszonyi ruhájában. Könnyek szöktek a szemembe – kezdte a Lokálnak Tatai Robi, aki öt év után feleségül vette élete párját, Barbarát.


– Egy éve jegyeztem el Barbit, akivel rögtön el is kezdtük szervezni az esküvőt.  Hagyományos falusi lagzink volt, olyan, amilyenre mindketten vágytunk. Ott voltak velünk a szeretteink, akikkel hajnalig mulattunk. Az esküvői menüt közösen választottuk ki, maradtunk a hagyományos lagzis fogásoknál. Az egyik kollégámat kértem meg, hogy készítse el az ételeket, mert ez nagyon fontos kérdés volt számomra, és olyanra akartam bízni, akit személyesen ismerek – mesélt boldogan a Séfek séfe győztese. A friss házasok nemsokára építkezésbe kezdenek, és már babaszobát is terveznek.

– Hamarosan belefogunk az építkezésbe, és koncentrálunk a karrierünkre. Beszélünk már a családalapításról, és ha úgy alakulna, szívesen vállalnánk babát, de nem görcsölünk rá. Jön majd, ha itt az ideje – tette hozzá Tatai Robi.

fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Börtönbe megy Bill Cosby

    Börtönbe megy Bill Cosby

    Börtönbüntetésre ítélte kedden Bill Cosby amerikai komikust egy pennsylvaniai bíróság szexuális bűncselekmény miatt.

  • Tönkrement Bay Éva lakásétterme

    Tönkrement Bay Éva lakásétterme

    Nemrég a TV2 műsorában a MasterChef VIP-ben tért vissza a Magyar Televízió legendás bemondónője, Bay Éva. A tévés korábban lakáséttermet is üzemeltetett, de egy fiúcsapat tönkretette nála a berendezést, ráadásul volt, aki lopott is tőle.