EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Teljesen lecsúszott Locklear

Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte, és öngyilkossággal is fenyegetőzött.

A Melrose Place-ből is ismert Locklear élete teljesen összeomlott. Édesanyja és édesapja évek óta attól retteg, hogy öngyilkosságot követ el. Hétfő este is átmentek hozzá, hogy meglátogassák, a színésznő azonban rájuk támadt. Anyját fojtogatni kezdte, apját pedig ütlegelte, majd keresni kezdte fegyverét, és azt üvöltötte, hogy agyonlövi magát. Eközben édesanyja kihívta a rendőrséget, Lockleart pedig bevitték pszichiátriai megfigyelésre. A színésznő egyébként már februárban is lövöldözéssel fenyegetőzött, akkor megverte jelenlegi élettársát, majd az őt letartóztató rendőrökre is rátámadt. A színésznő legutóbb 2012-ben kísérelt meg öngyilkosságot, begyógyszerezte magát és alkoholt ivott rá. Korábban többször letartóztatták ittas vezetésért és közveszély okozásáért. Bár Heather próbált kigyógyulni súlyos drog- és alkoholfüggőségéből, és elvonón is sokszor volt, betegsége újra elhatalmasodott rajta.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.