EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Teljesen lecsúszott Locklear

Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte, és öngyilkossággal is fenyegetőzött.

A Melrose Place-ből is ismert Locklear élete teljesen összeomlott. Édesanyja és édesapja évek óta attól retteg, hogy öngyilkosságot követ el. Hétfő este is átmentek hozzá, hogy meglátogassák, a színésznő azonban rájuk támadt. Anyját fojtogatni kezdte, apját pedig ütlegelte, majd keresni kezdte fegyverét, és azt üvöltötte, hogy agyonlövi magát. Eközben édesanyja kihívta a rendőrséget, Lockleart pedig bevitték pszichiátriai megfigyelésre. A színésznő egyébként már februárban is lövöldözéssel fenyegetőzött, akkor megverte jelenlegi élettársát, majd az őt letartóztató rendőrökre is rátámadt. A színésznő legutóbb 2012-ben kísérelt meg öngyilkosságot, begyógyszerezte magát és alkoholt ivott rá. Korábban többször letartóztatták ittas vezetésért és közveszély okozásáért. Bár Heather próbált kigyógyulni súlyos drog- és alkoholfüggőségéből, és elvonón is sokszor volt, betegsége újra elhatalmasodott rajta.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.