EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Tatabánya

Telt házas cirkuszi csillogás

A cirkusz világát elevenítette meg tanévzáró gáláján a Népház Show Formációs Táncegyüttes. A Jászai Mari Színház nagytermét három nap alatt hatszor töltötték meg a táncosok, összesen mintegy kétezren látták a „Cirkuszi csillogás” című előadást, amelyben közel harminc koreográfia mellett a tatai Talentum iskola artistanövendékei és a baji művészi teremkerékpárosok produkcióit is megcsodálhatták a közönség tagjai.

A tanévzáró gála egyúttal a szakmai elismerések átadásának színhelye is volt: idén is átadták a Boros Katalin táncdíjat és a Nemeslaki Irén szakmai díjat. Előbbit Nyvelt Kitti és Szalczinger Georgina, utóbbit Csutha Viktória és Laczó Szabina vehette át. A Nemeslaki Irén szakmai díjjal elismert két táncos, Csutha Viktória és Laczó Szabina nemcsak a táncegyüttes tagjaként, hanem tánctanárként, az utánpótlás lelkes oktatójaként is jeleskedik.


A „Cirkuszi csillogás” című előadásban a Népház Show Formációs Táncegyüttes 11 csoportjának 329 táncosa lépett színpadra. A szakmai díjak átadása mellett tízéves tagsága alkalmából köszöntötték Baranyai Nadint, Kalapos Fruzsinát, Nemes Evelint, Pulai Kittit és Zábojnyik Lillát, míg 15 éves tánctagsága apropóján Árendás Laurát és Barnafi Rebekát.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.