2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Teltházra számítanak a VOLT szervezői

Kevesebb, mint három héttel a nyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a VOLT fesztivál szervezői. A fesztivál iránt érdeklődés óriási, ezt jelzi az is, hogy van olyan nap, amely már hetek óta teltházas. A fellépőket elnézve ezen azonban egy percig sem kell csodálkoznunk, hisz Sopronban olyan neves előadók és zenekarok lépnek majd fel, mint a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Clean Bandit vagy épp Steve Aoki.

–Legtöbben a Depeche Mode-ra a kíváncsiak, de rajongók ezrei készülnek az évek óta várt Avenged Sevenfold debütáló koncertjére, vagy éppen Steve Aoki, a Limp Bizkit, a Hollywood Undead, a Hirts, Alan Walker és a Clean Bandit showjára – mondta Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője, majd hozzátette, hogy az Iron Maiden napjára már hetekkel ezelőtt minden jegy elkelt és a bérletek is nagy ütemben fogynak.


Lobenwein Norbert alapító főszervező (Fotó: Mészáros Diána)

A szervezők idén rekordszámú látogatóra, legalább 150 000 vendégre számítanak. A szuper koncertek mellett a korábbi évekhez hasonlóan sok egyéb, kulturális programmal is készülnek fesztiválozóknak. Idén először lesz VOLT Kertmozi, Secret Garden, és a Hello Hungary Village-ben a legismertebb Magyar Youtuberek, köztük Viszkok Fruzsi és Szirmai Gergely is a fesztiválról tudósít majd június 26-30-ig.

Viszkok Fruzsi, Youtuber (Fotó: Mészáros Diána)

Emellett, mint minden évben, a VOLT ezúttal is kiáll egy fontos társadalmi ügy mellett, ez pedig idén nem más, mint az autizmus. –A fesztivál vendégei a koncertek, a bulik és a fesztivál élményei mellett nyitottak arra is, hogy olyan emlékeket is hazavigyenek magukkal, amelyek beépülnek a hétköznapjaikba. Ezért érezzük azt, hogy a fesztiválunk egy remek terep arra, hogy felhívjuk a figyelmet az autizmussal élők életkörülményeinek a javítására – mondta Fülöp Zoltán, a VOLT másik házigazdája.


A társadalmi szerepvállaláson túl a VOLT évről évre igyekszik technológiai újításokat is bevezetni A Telekom idén egy olyan webes felületet tesz elérhetővé a komfortzonankivul.hu címen, amely segít eligazodni a fesztiválozóknak a hatalmas zenekínálatban: playlisteket, programokat ajánl nekik a zenei ízlésük alapján, a komfortzónájukon kívül és belül is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.