EUR: 323,40 Ft
CHF: 286,76 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Szombathely

Tízéves a Vulcano Energia

– Még sok ilyen innovatív kis- és középvállalkozásra van szüksége az országnak, mint a megújuló energiaforrásokat felhasználó Vulcano Energia – mondta Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke a cég fennállásának 10. évfordulójára rendezett ünnepségen.

Hende Csaba emlékeztetett: a cég vezetése a világválság kezdetekor döntött úgy, hogy építőipari céget alapít, de a bátorság, a szaktudás és a minőségi munka meghozta gyümölcsét. Az elmúlt évtizedben több mint kétszáz beruházást valósítottak meg és folyamatosan 100-120 szombathelyi család megélhetését biztosítják. A politikus külön megköszönte, hogy a Vulcano Energia felkarolta a kosárlabda ügyét, és névadó szponzorként hozzásegítette a Falco kosarasait a döntőbe jutáshoz.


Hende Csaba is köszöntötte a születésnapos céget Fotó: CSG

– Számos pályázat megvalósítása során együttműködünk a céggel. Mindig nagy öröm az önkormányzat számára, ha helyi vállalkozókkal dolgozhat együtt – fogalmazott Illés Károly alpolgármester, aki kiemelte a cég társadalmi szerepvállalásának fontosságát is.

Kiemelten támogatják a Falco kosárlabdacsapatát Fotó: CSG

Kondora Bálint, a megyei önkormányzat alelnöke arról beszélt, hogy Vas megye klímastratégiájához igazodva át kell alakítani az épületek energiahatékonyságát. Szerinte a Vulcano még azt megelőzően felismerte ezt a feladatot, mielőtt ezt megfogalmazták volna. Munkájuk elismeréseként Vas megye közgyűlésének emléklapját adta át a cég vezetésének.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.