EUR: 325,63 Ft
CHF: 280,05 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Külföld

Több tíz milliós szobrot tört el az ötéves

Több tíz millió forintos kártérítést kell fizetnie annak a házaspárnak, amelynek ötéves kisfia egy esküvői fogadáson ledöntött egy ritka szobrot Kansasben.

A gyerek először ölelgette az üvegből készült műtárgyat, amelyet nem sokkal később magára rántott. A gyereknek nem esett baja, ám a biztosító a családot okolja a balesetért, ezért nekik kell kifizetni a 32 ezer dolláros (8,8 millió forint) kártérítést. Az édesanya felháborítónak tartja, hogy az senkit nem érdekel, hogy a gyermeke is megsérülhetett volna. Állítja, a szervezők hibáztak, mivel nem volt körbekerítve az üvegtorzó, és ez a baleset a nagy tömegben bárkivel megtörténhetett volna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lövöldöző gyilkolt Torontóban

  Lövöldöző gyilkolt Torontóban

  Legkevesebb két ember meghalt a vasárnap esti torontói lőfegyveres ámokfutásban, a lövöldöző mellett egy fiatal nő is életét vesztette, a sebesültek száma 13 – közölte a város rendőrfőkapitánya sajtótájékoztatóján.

 • Lecsukták az elkóborolt mopszot

  Lecsukták az elkóborolt mopszot

  A szabadságra áhítozó mopsz élete legnagyobb kalandja helyett hamar a hűvösön találta magát. A New Jersey-i rendőrök ugyanis gyorsan elkapták a gazdájától elkóborló ebet, majd azonnal le is tartóztatták gaztettéért.

 • A nap képe: Kapás van!

  A nap képe: Kapás van!

  Patrick Marshall több órát töltött a szabadban csak, hogy megvárja a legtökéletesebb pillanatot, hogy lencsevégre kaphassa a halászó rétisast.