2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Tömegbe hajtott egy busz Bruno Mars koncertje után

Egy ember meghalt, három másik pedig súlyosan megsérült azután, hogy kisbusz hajtott a tömegbe a hollandiai PinkPop fesztiválon Bruno Mars koncertjét követően. A fesztivál zárónapján lépett fel a zenész, akinek koncertje után nem sokkal történt az eset, amikor a tömeg a kijáratokhoz indult. Az elkövető elmenekült, lapzártánkig nem érkezett hír az elfogásáról. Tavaly Ariana Grande koncertjét követően hajtottak végre terrortámadást, melyet az Iszlám Állam vállalt magára, akkor huszonketten haltak meg.

Bruno Mars Profimedia, SIPA USA

Fotó: twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.