2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Tovább folyik a háború a Jobbikban

Pártszakadáshoz vezet, ha Toroczkai Lászlót kizárják a Jobbikból, és akkor erkölcsi kötelességünk lesz kilépni a pártból – mondta Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke az M1-nek csütörtök reggel.

Toroczkai László – aki a Jobbik május 12-én lezajlott tisztújításán alulmaradt a volt szkinhedvezér Sneider Tamással szemben – a Jobbikon belül platformot hozott létre. Ezért fegyelmi eljárás indult ellene, kizárásáról tegnapi lapzártánk után döntött a párt etikai bizottsága. A Toroczkayt támogató Dúró Dórát korábban már kizárták a frakcióból. Férje, Novák Előd szerint ez koncepciós eljárás, és belső tisztogatás zajlik a Jobbikban.


 

Fotó: Mészáros Diána

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.