EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,06 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Belföld

Tovább folyik a háború a Jobbikban

Pártszakadáshoz vezet, ha Toroczkai Lászlót kizárják a Jobbikból, és akkor erkölcsi kötelességünk lesz kilépni a pártból – mondta Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke az M1-nek csütörtök reggel.

Toroczkai László – aki a Jobbik május 12-én lezajlott tisztújításán alulmaradt a volt szkinhedvezér Sneider Tamással szemben – a Jobbikon belül platformot hozott létre. Ezért fegyelmi eljárás indult ellene, kizárásáról tegnapi lapzártánk után döntött a párt etikai bizottsága. A Toroczkayt támogató Dúró Dórát korábban már kizárták a frakcióból. Férje, Novák Előd szerint ez koncepciós eljárás, és belső tisztogatás zajlik a Jobbikban.


 

Fotó: Mészáros Diána

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország – kezdte Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos vitaindító beszédét a parlamentben.

  • Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Megoldódni látszik annak a fogyatékkal élő csoportnak az ügye, amelyet nemrég nem engedtek be a Veszprémi Állatkertbe. A minap óriási botrányt kavart, hogy az intézménybe nem jutott be a 11 fős csoport, annak ellenére sem, hogy volt érvényes hatósági igazolványuk, amellyel bizonyították jogosultságukat a kedvezményes belépőkre.