EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,06 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Újra itt az életed leghosszabb 7 kilométere!

A Brutálfutás  összképében inkább hasonlít a katonai kiképzés és egy akadályverseny keverékére, mint sem egy hagyományos futóversenyre. Ennek ellenére vagy éppen ezért nagyon népszerű a futók körében, jó előre feltöltik a futamok létszámkereteit! A Budapest Sportiroda  június 16-án vasárnap 9-től rendezi a Brutálfutás 7.0-t, Nyáregyházán.

Ez alatt az akadály alatt bizony át kell úszni! ( Fotó: Sáfár Tibor)

A helyszín eleve különleges, egy épített motocross pálya 14 dombbal/ugratóval. A résztvevők óránként rajtoló futamokban vágnak neki ennek a “felnőtt játszótérnek”, részben a brutális vonalvezetésű pályán, részben a körülötte található erdőn, szántóföldön keresztül, ahol a futóknak valóban extra akadályokat kell leküzdeniük.


Itt valóban mindenki alámerül a pocsolyában, mindenki dagonyázik és így lépve ki a mindennapok komfortzónájából. Mint a boldog gyermekkorban, most itt is újra “malacként”érhet célba minden induló. Kikerülhetetlenül! Még hogy ne lehetne átszellemülni ezen a pályán?

Mocsaras lejtők, meredek, sáros emelkedők, mély homokban futás, álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizes árkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fákra erősített szalag/faléc alatt átbújás vagy felette átugrás,  fák közötti kacskaringós labirintus várja az indulókat. A 7 kilométeres pálya teljesítése a leggyorsabbaknak 31-33 perc. A versenyre a helyszínen is lehet nevezni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.