EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Nyíregyháza

Ünnepi Könyvhét

Závada Pál Kossuth-díjas író nyitotta meg a 89. Ünnepi Könyvhét és 17. Gyermekkönyvnapok nyíregyházi és megyei eseménysorát.

Volt zene, mazsorett, kiskutya, könyvkapu, cetlifa, sorban állás és dedikálás, író-, költő- és olvasótalálkozó. Rakovszky Zsuzsa Kossuth-díjas író, költő, műfordító, és a Terézanyu sorozat szerzője, Rácz Zsuzsa is találkozott a közönséggel, akárcsak Závada Pál, aki megnyitóbeszédében a kulturális kormányzat támogatását kérte az irodalom és más művészeti ágak képviselőinek.

(Fotó: Lokál)

(Fotó: Lokál)

(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.