EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

–Eladtuk a lakást, amiben jelenleg élünk és mihamarabb, még a pici születése előtt szeretnénk egy nagyobb otthont találni. Lehet, hogy valaki szerint kockázatos dolog az utolsó trimeszterben bevállalni egy költözést, de sok barátunknál hallottam, hogy hasonlóan alakult, és nem volt semmi probléma – kezdte lapunknak az énekesnő, aki épp a költözés miatt egyelőre még bababútorokat sem vásárolt. Ebből is látszik, hogy Zsuzsi édesanyjával ellentétben lazán kezeli a várandóssággal járó feladatokat, mondhatjuk úgy is, hogy nem aggódja túl a dolgokat.

– Úgy gondolom, hogy viszonylag könnyedén kezelem a terhességet. Nem igen vannak bennem félelmek és az apróbb rosszulléteket is jól viselem. Nagyon ritkán kérem ki mások tanácsait, általában az élet más területein is az ösztöneimre és a megérzéseimre hagyatkozom. Édesanyám nagyon aggódó típus, hajlamos túlzásba vinni a féltést, így mindent nagyon óvatosan közlök vele, hisz nem akarok neki felesleges stresszt okozni. A párommal pedig mindent megbeszélhetek, nincs olyan akadály, amit együtt ne tudnánk legyőzni – árulta el Zsuzsi, aki úgy véli, hogy a gyermeknevelésben kettejük közül ő lesz a szigorúbb.

/Fotó: Lövey Rita

– A párom imádja a gyerekeket, egyszerűen elolvad tőlük és ez oda-vissza igaz. Most úgy gondolom, én leszek a rossz zsaru a családban, aki inkább megköveteli a dolgokat, de a határokat Atti is biztosan betartatja majd, mert alapvetően nagyon elvhű férfi, amit én nagyon tisztelek benne. Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyermek kiskorától kezdve őszinte és nyitott kapcsolatot ápoljon a szüleivel, nekem is ilyen volt a kisgyermekkorom, anya mindig ott állt mellettünk és bármiben számíthattunk rá – árulta el Zsuzsi, aki korábban lapunknak már beszámolt arról, hogy édesapja nem volt része az életének, de ettől függetlenül is kiegyensúlyozott, boldog gyermekéveket tudhat maga mögött.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.