EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Végső ütközet: abszolút győztest avat a Honfoglaló a Duna Televízió műsorán

Ma este végre kiderül, hogy ki lesz a Honfoglaló abszolút győztese. A Szuperbajnokság döntőjének csütörtök esti nyertese 30 millió forintot vihet haza a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában.

A kutató fizikusnak készülő Hódsági Kristóf, a pénzügyi kutató Scheuer Dániel és a tanár végzettségű Boros Márton küzd a fődíjért a Honfoglaló Szuperbajnokság döntőjében csütörtök este a Duna Televízió műsorában, ahol kiderül, hogy ki lesz az első félév játékainak abszolút győztese. Az elmúlt 124 adás 232 játékosából számtalan izgalmas pillanatot, vártámadást, területfoglalást és védekezést követően állt össze a legjobbak névsora, akik most egymással küzdhetnek meg a 30 millió forintos fődíjért.


A Szuperbajnokság lezárását követő pénteki műsor a futball-világbajnokság jegyében készült. A labdarúgással kapcsolatos kvízkérdésekben Lipcsei Betta, az M1 műsorvezetője, Harsányi Levente, a Duna Televízión futó Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya, a Petőfi Rádió Talpra magyar műsorvezetője, valamint Nacsa Olivér, a Duna Televízión látható műsor, A Bagi Nacsa Show házigazdája méri össze tudását a Honfoglaló különkiadásában.
Jövő héttől pedig elölről kezdődik a több millió forinttal kecsegtető játék. Eltérő stratégiával és képességekkel rendelkező új hadvezérek vetélkednek majd a következő szezon nyereményeiért minden hétköznap 19.30-kor a Dunán.

Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Szuperbajnokság döntő csütörtökön 19 órakor, labdarúgásról szóló különkiadás pénteken 19.30-tól a Duna Televízió műsorán!

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.