EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Eger

Veterán motorok a belvárosban

Múlt pénteken veterán motorcsodák lepték el a Dobó teret. A rögtönzött kiállításra 98 igazi ritkaságnak számító motor érkezett, közülük kettő már 100 éves is elmúlt. Amellett, hogy eredeti állapotukban megőrzött szépségekről van szó, a járművek tökéletesen működőképesek is.

A 98 motorból és 138 résztvevőből álló konvoj Budapestről indult és némi országjárás, hazánk történelmének megismerése és hozzávetőleg 490 kilométer megtétele után ugyanoda érkezett vissza. Az országot átszelő útjuk során megszálltak Egerben is.

Habis László polgármester is kipróbálta az egyik motorcsodát

Kapcsolódó Cikkek

 • Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.