EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,77 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XXI.kerület

Vissza a Kalózjátszóra!

Ismét birtokba vehették a gyerekek a Kalózhajós játszóteret a Duna-parton. A korszerűsítéseknek köszönhetően új és látványos elemekkel bővült a terület.

A játszótérre öt csepeli intézményből, a Bóbita, a Füstifecskék, a Kádár Katalin, a Szúnyog és a Tátika Tagóvodából érkeztek az első látogatók, akik nagy örömmel vették be a terepet. 12. oldal

Jack Sparrow a barátom! ( Fotó: Sáfár Tibor)

Oda nézzetek! ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kis kalózok a nagy játszótéren ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.