2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb Győr

Visszatért a bajnok!

Éveket hagyott ki profi pályafutásából Kelemen Balázs győri ökölvívó. Most azonban úgy döntött, visszatér, s úgy köszön el imádott sportjától, ahogy mindig is tervezte, s ahogy az méltó egy olyan bunyóshoz, aki az év legjobb profi bokszolója is volt Magyarországon.

Már most készül az őszi gálára, ahol, úgy érzi, jócskán van még keresnivalója. Nevelőedzőjével, Őri Józseffel edz most is, igaz, nem a legmodernebb körülmények között. Ám ahogy mestere fogalmazott: a legnagyobbakat is a gettó termei adták a világnak.

Már most is készül az őszi gálára, de az igazi felkészülés még hátra van
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.