EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Miskolc

Wellhello-koncert és after party

Miskolcon a Lovagi Tornák Terén június 22-én hihetetlen látvány és fantasztikus hangulat várja a közönséget. Az év bulijának ígérkező eseményen a koncert után Lights Off after party is lesz, hajnal 2-ig. 

A Wellhello 2014 júliusától létezik, de Diaz és Fluor Tomi már jóval korábban is dolgozott közösen, szólópályafutásukat pedig több mint tíz évvel a Wellhello előtt kezdték építgetni.


Nagy bulira készül Diaz és Fluor Tomi

– A siker mögött rengeteg munka van. Sokan csak annyit látnak, hogy a zenekarunk milyen hamar feljutott a csúcsra, pedig hosszú volt ez az út… Mindkettőnk életében óriási mérföldkő a Wellhello, én rá is tetováltattam a kezemre a zenekar nevét – már az első év után! Amikor elkezdtük a Wellhellót, volt egy ötéves tervünk, hogy akkorra hová szeretnénk eljutni, de ezt a célt már az első év után elértük. Minket is meglepett, hogy ilyen hirtelen népszerű lett a zenekar. Számunkra nagyon fontos, hogy a közönségünkkel kialakított bizalom megmaradjon, és továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy hallgassanak minket és jöjjenek a koncertjeinkre. Már a kezdetektől zenekarral álltunk ki a színpadra, és arra soha nem sajnáltuk a pénzt, hogy a színpadtechnikánkat fejlesszük. Ezeket a dolgokat a közönség is értékeli – tudtuk meg Diaztól.

Négy éve szórakoztatja rajongóit a Wellhello

Nagyon kíváncsian várják, hogy megismerjék a Lovagi Tornák Terét. – Többször játszottunk már Miskolcon, sok helyszínen felléptünk, és mindig nagyon jól éreztük itt magunkat. Úgy láttuk, hogy az itteni közönség is élvezi a bulijainkat. Reméljük, ezen a számunkra új helyszínen is így lesz! – mondta az előadó.


A csapat terveiről, menetrendjéről is szó esett. – Márciustól októberig koncertezünk, de a nyár a legerősebb időszak. A január és a február a feltöltődéssel és új dalok írásával telik. Nemrég jelent meg a Nem olyan lány című dalunk, amely az eddigi legbevállalósabb, legmerészebb. A rádiós listákon is jól szerepel, de a YouTube-on is sokan nézték már meg. Nem dőlhetünk hátra, készülnek az újabb dalok, év végére egy komplett lemez megjelentetését tervezzük. Fontosnak tartjuk, hogy amikor egy lemeznyi anyag összejön, azt kézzel fogható formában is megjelentessük. Külön-külön is vannak terveink, nekem az, hogy újra elkezdjek másokkal is dolgozni. Nagyon hiányoznak az olyan munkák, ahol producerként tevékenykedhetek – tette hozzá Diaz.

Az esemény menetrendje a következő: 20.00–21.30-ig Warm Up DJ, 21.30–22.45-ig Wellhello-koncert, 22.45-től Lights Off. DJ-k: Viktoria Kiss, Rusty, Zozyka. A Lights Off after partyra külön is lehet jegyet váltani 1500 forintért.

A Lovagi tornák terén még nem lépett fel a zenekar
MTVA/Bizományosi: Lehotka László

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.