EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,59 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Zaklatásért jelentették fel Jamie Foxxot

Újabb filmcsillagot gyanúsítottak meg szexuális zaklatással, ezúttal Jamie Foxxnak kell bíróság előtt felelnie. Egy nő ugyanis feljelentette, mert állítása szerint a színész 2002-ben erőszakoskodott vele. A nő elmondta, hogy annak idején Las Vegasban egy partin találkozott Jamie-vel, aki orális szexet kezdeményezett, de ő visszautasította. Folyamatosan ellenállt a színész kényszerítésének, aki erre reagálva arcon ütötte a nőt a péniszével. A feljelentő pánikrohamot kapott a történtek miatt, és kórházban is kezelték, de a nyilvánosság elé csak most, ennyi év után mert kiállni. Foxx mindent tagad.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.