EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Eger

200 éve született Semmelweis Ignác

A Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségen négy orvost léptetett elő és orvosigazgató-helyettesi kinevezést adott át dr. Vácity József főigazgató.

Az intézményben végzett eredményes, szakmai munkájuk elismeréseként tizennégyen részesültek főigazgatói dicséretben. Az egri Markhot Ferenc kórház sajtóközleménye szerint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara három dolgozónak adott át elismerést. Semmelweis munkásságáról prof. dr. Barkai László, a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály, Csecsemő-Gyermek és Ifjúsági Részleg, Újszülött és Kora-Patológiás Újszülött Részleg osztályvezető főorvosa tartott ünnepi előadást.

Semmelweis Ignác
Fotó: Wikipédia

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.