EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Eger

200 éve született Semmelweis Ignác

A Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségen négy orvost léptetett elő és orvosigazgató-helyettesi kinevezést adott át dr. Vácity József főigazgató.

Az intézményben végzett eredményes, szakmai munkájuk elismeréseként tizennégyen részesültek főigazgatói dicséretben. Az egri Markhot Ferenc kórház sajtóközleménye szerint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara három dolgozónak adott át elismerést. Semmelweis munkásságáról prof. dr. Barkai László, a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály, Csecsemő-Gyermek és Ifjúsági Részleg, Újszülött és Kora-Patológiás Újszülött Részleg osztályvezető főorvosa tartott ünnepi előadást.

Semmelweis Ignác
Fotó: Wikipédia

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.