EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,91 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

22 éves Dua Lipa viszi el a showt a Szigeten

Minden eddiginél több sztárfellépővel érkezik a Sziget Fesztivál augusztus 8-10-ig a Hajógyári -szigeten. A szokásokhoz híven minden napra jut egy headliner, akik közül az egyik legfiatalabb a 22 éves Dua Lipa, aki fiatal kora ellenére mondhatni már az egész világot bejárta.

Szinte hihetetlen, de a világhírű brit énekesnő csupán 1995 augusztusában született Londonban. A szülei albánok, akik nem sokkal lányuk születése előtt költöztek Nagy-Britanniába, hogy ott kezdjenek új életet. A család 14 évvel később mégis úgy döntött, hogy visszamegy hazájába, Koszovóba, ahol rövid időn belül Dua énekesi karrierje is elindulhatott. Mint a legtöbb énekelni vágyó tinilány, ő is a szobájában ülve szorgosan töltötte fel a Youtube-ra a néhány perces bemutatkozó videóit, melyekben legtöbbször Nelly Furtado vagy Pink dalait dúdolta. Mindez kiderül a “Hogyan lett híres Dua Lipa” című egyperces videóból, melyben az énekesnő betekintést enged otthonos kis kuckójába, ahol minden elkezdődött. A nagy áttörésre azonban nem kellett sokat várnia: kezdetben modellkedésből élt Londonban, majd 2015-ben leszerződtette a Warner Music Group, ami az első nagy lépés volt a komoly siker felé. Rögtön meg is jelent az első kislemeze, a New Love, majd a második, a Be The One, s innen már nem volt visszaút. Dua 20 évesen gigasztár lett, aki világszerte számos helyen megfordult, s elképesztő showt nyomott. Nem lesz ez másképp a Sziget nagyszínpadán sem augusztus 12-én, vasárnap.


Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.