EUR: 323,69 Ft
CHF: 287,73 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

30 éve imádjuk a Csengetett, Mylord? sztárjait

Lelkes magyar rajongók szerveznek Csengetett, Mylord?-találkozót szeptemberben. Alig várjuk, hogy láthassuk az idén harmincéves, kultikus sorozat szereplőit Budapesten, de vajon mi történt velük a sorozat után? Megmutatjuk! 

James még mindig sármos


Napjainkban már kevésbé aktív a 71 éves Jeffrey Holland, ám még mindig látható a kollégája, Stan Laurel életéből írott színpadi darabban. Az egykoron James Twelvetrees-t alakító színész felesége Judy Buxton, akit egy forgatáson ismert meg, azonban csak két évtizeddel később házasodtak össze. James erre azt mondaná: Ne szólj szám, nem fáj fejem.

Ivy a fotósok kedvence


Ivy Teasdale, azaz Su Pollard a fotósok kedvence. Az extravaganciájáról híres 68 éves nottinghami színésznő folyamatosan játszik, több kislemezt is kiadott, legutóbb pedig egy főzőshow-ban szerepelt. Ó, a szegény pára!

 

 Profimedia, Eyevine

Henry korosodó rocksztár is volt

A Henry Livingstone-t – nem rokona a felfedezőnek! – alakító 57 éves Perry Benson számos sorozat után a mozival próbált szerencsét, néhány éve egy korosodó rocksztárt alakított a Bakelit című filmben. Népszerű figurája a londoni kulturális életnek, nagy rajongója a pop-art stílusnak. De vajon hova vezet ez?

 Profimedia, INSTAR Images

 

Teddy már nem hajtja a szobalányokat

A különc, bolondos Teddy Meldrumot megformáló 81 éves Michael Knowles szinte teljesen eltűnt, egy-egy forgatókönyvírói munkán kívül nincs kapcsolata a filmes szakmával. Micsoda átkozott balszerencse!

 

 Profimedia, UPPA News

Cissy 57 évesen is bombázó

A Bond-filmekből is ismert 57 éves Catherine Rabett (Cissy Meldrum) több sorozatban is játszott a Csengetett, Mylord? után, valamint több színpadi felkérést is kapott. A szépséges színésznő, aki korábban András herceg barátnője volt, több mint harminc éve házas, két felnőtt gyermeke van. Manapság, néhány éve kialakult bőrrákja miatt, melanómaellenes kampányokban vesz részt.

 Profimedia, Press Association

 

Kapcsolódó Cikkek