EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

7 milliót gyűjtöttek össze a Csengetett, Mylord? rajongói!

Most már biztos! Szeptemberben közönségtalálkozóra jönnek hazánkba a népszerű brit sorozat, a Csengetett, Mylord? sztárjai. Szijj András szervező beszámolt a fejleményekről és a példátlan közösségi összefogásról. 

– Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig jutunk! – kezdte Szijj András a Lokálnak – Tegnap lezárult a gyűjtés, és eddig körülbelül hétmillió forint gyűlt össze, ebből finanszírozzuk a színészek utazását, szállását, valamint a helyszín bérlését. Jeffrey Holland, aki James Twelvetreest alakítja a sorozatban, videóüzenetben jelezte, hogy biztosan itt lesz, ő már az első megkeresés után azonnal megvette magának a repülőjegyet. Miss Poppy és Rose, vagyis Susie Brann és Amanda Bellamy is videót ígért – mondta Szijj, aki már több kommunikációs kampányt végigcsinált életében, de ezt a sikert példátlannak tartja.


A szeptemberi rendezvényre több mint hétszáz főt várnak a szervezők, akik adományozással jutottak belépőhöz. – Meg lehet csinálni! Egy szállodatulajdonos szobákat ajánlott fel a színészeknek, míg van olyan, aki a városon belüli utaztatásukat biztosítja az itt-tartózkodásuk alatt. De nem kellett mindenkinek ekkora összeget áldoznia, ötezer forintot kértünk azoktól, akik szeretnének részt venni a közönségtalálkozón, így jött össze 7,1 millió forint. Egyre nagyobb és nagyobb helyet kerestünk, végül sikerült megtalálni az ideálisat, ahol színpad, profi hang- és fénytechnika, projektorok is lesznek. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy van, akinek még ez az összeg is sok, nekik játékot hirdet belépőjegyekért a TV2 Humor+ csatornája, amely időközben a médiapartnerünk lett – avatott be a részletekbe a szervező.

– Eleinte sokan szélhámosnak tartottak minket, és sérelmezték, hogy nem lehet jegyeket vásárolni a rendezvényre. De nagyon hamar megértették az emberek, hogy nekünk most volt szükségünk arra a pénzre, amiből a közönségtalálkozót meg tudjuk szervezni – mesélt a háttérben zajló eseményekről, nehézségekről Szijj András. – Időközben akkorára duzzadt a rendezvény, hogy el kell gondolkoznom a biztonsági személyzeten, akik felügyelik a felhőtlen szórakozást – viccelődött Szijj.


Kapcsolódó Cikkek