EUR: 323,40 Ft
CHF: 286,76 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Ózd

Hídfelújítás a Sajón

Mintegy 560 millió forint értékű beruházás zajlik Sajópüspöki község közigazgatási határán. A Sajó folyón átívelő híd felújítása aktuálissá vált, mivel a szakemberek szerint olyan mértékben amortizálódott, hogy megérett a rekonstrukcióra.

A Magyar Közút Zrt. a Colas Közlekedésépítő Zrt. és a Colas Hungária Zrt. szakmai stábját bízta meg a kivitelezéssel. A helyszínen megtudtuk, hogy a beruházást a tervek szerint ebben az évben befejezik. A munkálatok során a 25-ös számú főút e szakaszán a közlekedőknek számolniuk kell forgalomkorlátozással. Ezzel párhuzamosan a dél-borsodi Kesznyétenben is felújítják a Sajó-hidat.

Fotó: Lokál
Elindult a hídberuházás Sajópüspökinél

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.