2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Miskolc

A Fidesz–KDNP jelöltje nyerte az időközi választást

Nagy Ákos, a Fidesz–KDNP jelöltje hatalmas fölénnyel, több mint 60 százalékos eredménnyel nyerte az időközi önkormányzati választást múlt vasárnap.

Az ellenzéki pártok által támogatott Erdei Sándor (1976), azaz Rokker Zsolti mindössze 698 szavazatot kapott, míg a FideszKDNP jelöltjére 1147-en voksoltak, így Nagy Ákos folytathatja elődje, Hubay György munkáját, aki áprilisban országgyűlési mandátumot szerzett, ezért kellett időközi önkormányzati választást tartani.

Főlényes győzelmét ünnepelt a Fidesz -KDNP frakció Miskolcon, az időközi önkormányzati választások után – fotó: Seresné Horváth Zsuzsanna / Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.