EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

A gyermekeire a legbüszkébb Ákos

Ákos ötvenedik születésnapja alkalmából nemrég indította útjára jubileumi koncertsorozatát, amellyel egy időben első önéletrajzi könyvét is kiadta. A zenész mindezen sikerek mellett négy gyermekére a legbüszkébb, akikről most meglepő őszinteséggel mesélt a Lokálnak.

Óriási sikerrel debütált Ákos Visszaszámlálás című könyve, amely exkluzív fotókkal és szellemesen megírt visszaemlékezésekkel járja végig az énekes útját a gyerekkortól az iskolákon és a katonaságon át a színpadi sikerekig. – A kötet részben a színpadi történések krónikája, de a családi események is fontos szerephez jutnak benne. Számos sztori és rengeteg fotó most először, ebben a könyvben kerül a közönség elé – nyilatkozta lapunknak önéletrajzi könyve kapcsán Ákos, akit születésnapja alkalmából egy hazai üdítőital-gyártó cég is meglepett azzal, hogy piacra dobott egy limitált kiadású Ákos 50 jeges teát. Mindez óriási megtiszteltetés az énekes számára, de a legnagyobb örömet továbbra is a családjában leli.


– Nekem négy főművem van: Márton, Anna, Kata és Júlia. Többször volt katartikus élményem az életem során, de legnagyobb csodaként a gyermekeim születését éltem meg. Úgy vélem, hogy aki volt már valaha apaként a szülőszobán, az többé nem tud ateista lenni. Nekem ezt volt szerencsém négyszer is átélni, amiért mindennap hálát adok a Jóistennek – mondta lapunknak a Kossuth-díjas előadóművész, aki mindig mérhetetlen nagy szeretettel és rajongással beszél gyermekeiről. Legkisebb lánya, Júlia 8, Kata 13, Anna 16, egyetlen fia, Marci pedig már 20 éves, kész férfi.
– Mind a négy gyermekem a maga módján csodálatos. Julika egy igazi kis zseni, ötéves korában megtanult magától írni, olvasni és számolni. Kata 13 évesen pedig egy igazi nő, noha ő már nem annyira szeret tanulni. A lányok közül talán Anna hasonlít rám a leginkább, ő örökölte a művészi vénát a családban. Marci egyetlen fiúként pedig a családi hagyományokat viszi tovább, most első éves a jogi egyetemen. Szerencsére nagyon jó testvérek, a nagy családnak pedig az az egyik legnagyobb előnye, hogy a gyerekek nemcsak a szülőktől, hanem egymástól is tanulnak – mesélte boldogan Ákos.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.