EUR: 326,49 Ft
CHF: 280,37 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Budapest IX.kerület

A Kalahárival nyitott a Zenés Esték programsorozat

Zenélt egy jót a Kalahári ( Fotó: Sáfár Tibor)

Elkezdődött a Zenés Nyári Esték programsorozat a Ferenc téren. Elsőként a Kalahári együttes no avantgárd koncertjén szórakozhatott a közönség, de a csütörtök esti, ingyenes koncerteken a jövőben fellép még Demény Gergő, az Elek István Jazz Quartet, a Nunki Bay Starship, a délszláv Kolo, míg az augusztus 19-ei záróbulin a Jugendmusikkorps Avenwedde német fúvószenekar.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kutyás piknik a Dürerben

  Kutyás piknik a Dürerben

  Kutyás Közösség, Bulldogos Közösség, Tacskós Közösség, Pinscher Közösség, Együtt a Spánielekért, Városligeti Kutyások és még további közösségek találkozóját rendezték meg a kutyabarát Dürer Kert kerthelyiségében.

 • Libikóka Grecsó Krisztiánnal és Hrutka Róberttel

  Libikóka Grecsó Krisztiánnal és Hrutka Róberttel

  Az ismert író, Grecsó Krisztián, és a népszerű zeneszerző, Hrutka Róbert közös estjén anyáink, apáink történetei kerültek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el.

 • Megvalósult álom: felépül a lelkiegészség-központ

  Megvalósult álom: felépül a lelkiegészség-központ

  Lelkiegészség-központ jön létre a XV. kerületi Dr. Vass László Egészségügyi Intézményben az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke, a kerület polgármester jelöltje.