2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

A kampány után visszavitte a menhelyre a kutyát a jobbikos

Hatalmas felháborodást váltott ki az interneten Jakab Péter jobbikos politikus tette, ugyanis a totális széthullás közelében álló párt képviselője visszaadta a menhelyre, a korábban a kampányidőszakban örökbe fogadott kutyáját.

Jakab Péter, Ribizli a keverék kutya menhelyről való megmentéséről is igyekezett hangot adni közösségi oldalán, valamint beszámolni követőinek arról, milyen jó tettet is hajtott végre.


Több mint három hete, hogy örökbe fogadtuk Ribizlit a miskolci gyepmesteri telepről. Üzenem a megmentőinek, hogy a kis “Avas szépe” ragyogóan van – írta közösségi oldalára április 2-án.

Pár nappal ezelőtt azonban teljesen kiakadtak Jakab Facebook oldalán, mivel a férfi egy Facebook bejegyzésben arról számolt be, hogy a korábban az általa családi idillben részesülő Ribizli kezelhetetlenné és agresszívvé vált, sőt a gyerekeit is megharapta, akik nem sokkal ezután félni kezdtek az állattól. A hasonló viselkedésproblémák azonban igen gyakoriak a menhelyről örökbefogadott kutyáknál.


A politikus ennek következtében elajándékozta az ebet, mondván, ők nem tudtak elég keménykezűek lenni Ribizlivel. A kutya új gazdája azonban pár hét után szintén megszabadult Ribizlitől és visszavitte a miskolci menhelyre az állatot. Ezt követően akadtak ki a jobbikosra az emberek, mondván csak arra használta az állatot, hogy szavazatokat gyűjthessen vele a kampányidőszakban. Sőt, mi több egy hozzászóló azt is állította, hogy hivatalosan nem ajándékozhatta volna tovább a kutyát, ugyanis az örökbefogadáskor megkapott papír tiltja ezt.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.