2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Szeged

A legjobb helyen a korona

Egy meseszép barna lány, a vésztői Szarvas Andrea lett Magyarország szépe a hétvégi versenyen. Az alföldi strucctenyésztő család gyémántja tavaly decemberben harmadik lett a Szeged Szépe versenyen. A korábbi királynő, a szegedi illetőségű Koroknyai Virág leadta az ékszert. Mégsem szomorú, mint fogalmaz, valóban a legszebb lányt sikerült megválasztani, és úgy gondolja, hogy Andi lehet a valaha volt legsikeresebb hazai szépség a világversenyen. Sarka Kata pedig az adás végére úgy elérzékenyült, hogy még percekkel utána is pityeregve mondta, szerinte is a lehető legjobb döntést hozták meg, amikor a vésztői lány fejére helyezték a koronát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.