EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Szeged

A legjobb helyen a korona

Egy meseszép barna lány, a vésztői Szarvas Andrea lett Magyarország szépe a hétvégi versenyen. Az alföldi strucctenyésztő család gyémántja tavaly decemberben harmadik lett a Szeged Szépe versenyen. A korábbi királynő, a szegedi illetőségű Koroknyai Virág leadta az ékszert. Mégsem szomorú, mint fogalmaz, valóban a legszebb lányt sikerült megválasztani, és úgy gondolja, hogy Andi lehet a valaha volt legsikeresebb hazai szépség a világversenyen. Sarka Kata pedig az adás végére úgy elérzékenyült, hogy még percekkel utána is pityeregve mondta, szerinte is a lehető legjobb döntést hozták meg, amikor a vésztői lány fejére helyezték a koronát.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.