2018. december 12., szerda
Gabriella

Külföld

A nap képe: Már nem viszket!

Biztos sokak számára ismerős az a pillanat, amikor oltári módon elkezd viszketni a hátunk egy olyan pontja, amelyet szinte lehetetlen elérni. Ilyenkor következik az, hogy minden lehetséges módszerrel igyekszünk enyhíteni a viszkető érzést, és akár egy ajtófélfához dörzsölve, akár a kezünket egy fakanállal meghosszabbítva elérni testünk irritált részét.

Nos, ennek az örvös medvének is hasonló problémákkal kell megküzdenie, ugyanis a képen látható mackó nem eldőlni készül, csupán csak a viszketést szeretné enyhíteni egy vasrácshoz dörgölőzve a vietnami Tam Dao Nemzeti Parkban.

/Fotó: MTI/EPA/Luong Thai Linh

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros fia felügyelte a migránspaktum elfogadását

    Soros fia felügyelte a migránspaktum elfogadását

    Valami fatális véletlen okán éppen akkor állt meg 24 órára Marakesben afrikai körutazásán Alex Soros, a bevándorlást nemzetközi szinten szervező milliárdos spekuláns, Soros György trónörököse, amikor az ENSZ-tagállamok küldöttei megszavazták a világszervezet menekültügyi paktumát Marokkó fővárosában.

  • Rendőrökre támadtak a migránsok Németországban

    Rendőrökre támadtak a migránsok Németországban

    Rendőrökre és biztonsági emberekre támadtak menedékkérők kedden a németországi Bambergben egy befogadóállomáson, az összetűzésben tizenegyen megsebesültek, köztük egy rendőr, a hatóságok nyolc embert őrizetbe vettek – közölte a helyi rendőrség.