2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

A nap képe: Adj egy csókot!

Ma bizony kénytelen lesz valakinek egy hatalmas cuppanóst adni, ugyanis ezen a napon ünneplik világszerte a csók világnapját.

Ezzel természetesen nem azt szeretnénk sugallni, hogy az utcán az első szembejövő embertől követeljünk a szánkra egy csókot, ugyanis a kölcsönös szimpátia hiányának esetén akár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket is szenvedhetünk egy vérmesebb menyecskétől. Az állatvilágban ilyen jellegű probléma nem sűrűn fordul elő, amit jól mutat ez a csókváltásba keveredett prérikutyapár is.

/Fotó: Profimedia, Solent News

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősebb lehet Merkel utódja

    Erősebb lehet Merkel utódja

    Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

  • Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.